Eläinten homeopaattinen kotiapteekki

Kuinka hoidat eläintä homeopatialla akuuteissa itsehoitotilanteissa - 24 yleisimmin käytettyä homeopaattista lääkeainetta ja niiden käyttökohteet

Homeopatialla voit auttaa eläinystävääsi monissa akuuteissa vaivoissa. Opit tällä kurssilla, kuinka voit hoitaa tyypillisimpiä pikku vaivoja homeopatian avulla. Ensin käymme läpi homeopatian perusteita, homeopatian käyttökohteita eläimillä, itsehoidon ja kroonisten vaivojen eroja sekä annostelua. Tämän jälkeen käymme läpi 24 yleisimmin eläinten itsehoidossa käytettyä homeopaattista lääkeainetta sekä niiden yleisimmät käyttökohteet.

Kurssi sisältää kattavat kirjalliset materiaalit: oirehakemiston sekä Materia Medican. Oirehakemiston avulla pystyt etsimään oireiden perusteella sopivimmat lääkeaineet. Tämän jälkeen voit Materia Medican avulla katsoa tarkemmin, miten lääkeaineet eroavat toisistaan ja mikä niistä olisi parhaiten tilanteeseen sopiva.


Your Instructor


Virpi Kalevo
Virpi Kalevo

Olen Virpi Kalevo ja toimin hyvinvointivalmentajana, klassisena homeopaattina ja eläinhomeopaattina. Haluan jakaa tietoa homeopatiasta ja sen mahdollisuuksista mm. erilaisissa itsehoitotilanteissa. Homeopatia on lempeä ja tehokas hoitomuoto niin ihmisille kuin eläimillekin ja kuka tahansa voi oppia hoitamaan sillä pieniä akuutteja vaivoja.


Frequently Asked Questions


Miten kauan kurssi on käytössäni?
Sinulla on yhden vuoden ajan pääsy verkkokurssille. Pystyt lataamaan itsellesi kirjalliset materiaalit (oirehakemiston, Materia Medican sekä kurssin esityskalvot), joten ne ovat käytössäsi ikuisesti.
Miten kauan kurssin suorittaminen kestää?
Kurssi koostuu viidestä videosta, joista kukin on n. 20-30 minuutin mittainen. Voit siis halutessasi katsoa videot osissa, ja palata katsomaan niitä aina kun haluat (vuoden ajan ostohetkestä).
Voinko maksaa laskulla?
Kyllä voit. Jos haluat maksaa laskulla, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja laita mukaan laskutustietosi: nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Saat laskun sähköpostiisi ja pääsyn kurssille heti, kun maksu näkyy tilillä.
Voinko ostaa kurssin lahjaksi?
Totta kai! Jos haluat ostaa kurssin lahjaksi, laita minulle sähköpostia [email protected] Kerro viestissä omat laskutustietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä lahjansaajan nimi ja sähköpostiosoite (mikäli se on tiedossasi). Saat sähköpostiisi laskun ja sen maksettuasi lähetän sinulle lahjakortin pdf-muodossa. Voit tulostaa sen ja antaa lahjaksi. Kun lahjansaaja haluaa lunastaa lahjansa, tulee hänen olla minuun yhteydessä sähköpostitse ja ilmoittaa sähköpostiosoitteensa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan homeopatian maailmaan ja hoitamaan omia eläimiäsi tällä lempeällä ja tehokkaalla hoitomuodolla <3

Get started now!