Coach goes Online

Valmennusyrittäjän online -liiketoiminnan ja myyntisuppilon rakentaminen verkkoon

  Enroll in Course

Jos olet miettinyt oman valmennusliiketoiminnan aloittamista tai valmennustesi toteuttamista voimakkaammin verkkoa hyödyntäen, tämä on sinulle! Saat selkeät askeleet siihen, kuinka lähdet liikkeelle ja miten rakennat liiketoimintaasi verkkoon. Tämän ohjatun prosessin avulla voit halutessasi viedä valmennusohjelmasi myös kansainvälisille markkinoille.

Tämä 12 viikon valmennuskokonaisuus alkaa oman osaamisesi kirkastamisella, kohderyhmäsi tarkalla määrittelyllä sekä brändäyksen perusaskeleilla. Tämän jälkeen suunnittelet oman valmennusohjelmasi ja rakennat markkinointiviestinnän. Kun pohjatyö on tehty, jatkat myyntikanavan (ns. sales funnel) rakentamiseen, jossa webinaarin pitäminen sekä maksettu Facebook -mainonta ovat keskeisiä osia. Erityisesti valmennusta myytäessä webinaarit ovat tällä hetkellä edelleen kaikkein paras tapa luoda yhteys asiakkaaseen ja alentaa kynnystä ostaa. Myyntikanavasi rakentuu siten, että kiinnostuneet asiakkaat varaavat puhelun suoraan sinun kanssasi, eikä sinun tarvitse metsästää asiakkaitasi tai tehdä kylmäsoittelua. Löydät valmennuksen tarkemman kuvauksen täältä.


Your Instructor


Virpi Kalevo
Virpi Kalevo

Olen Virpi Kalevo ja toimin hyvinvointi- ja mentaalivalmentajana. Takanani on pitkä ura kansainvälisissä HR-tehtävissä, ja näin työssäni myös paljon loppuunpalamista ja stressiä. Koin itsekin paljon kroonista stressiä, kunnes muutamia vuosia sitten törmäsin mielen toiminnan periaatteisiin. Niiden avulla aloin itse ymmärtää oman mieleni toimintaa ja mitä enemmän ymmärsin oman roolini yhtälössä, sitä vähemmän koin stressiä. Tämän kurssin halusin tehdä auttaakseni myös muita ihmisiä ymmärtämään stressin ja henkisen pahoinvoinnin todellisen aiheuttajan - ja se ei ole koskaan olosuhteet, kuten meitä on tähän asti opetettu uskomaan.


Course Curriculum


  Tervetuloa!
Available in days
days after you enroll
  Viikko 1: Intohimo, osaaminen ja tarkoitus
Available in days
days after you enroll
  Viikko 2: Ihanneasiakas
Available in days
days after you enroll
  Viikko 3: Asiantuntijabrändin rakentaminen
Available in days
days after you enroll
  Viikko 4: Valmennusohjelman rakentaminen ja hinnoittelu
Available in days
days after you enroll
  Viikko 5: Markkinointiviestintä, myyntisivu ja nettisivujen rakenne
Available in days
days after you enroll
  Viikko 6: Työkalut ja järjestelmät
Available in days
days after you enroll
  Viikko 7: Myyntikanavan rakenteen ymmärtäminen ja webinaarin luominen
Available in days
days after you enroll
  Viikko 8: Rekisteröitymissivun rakentaminen ja sähköpostiketjun luominen
Available in days
days after you enroll
  Viikko 9: Sosiaalinen media ja Facebook-mainoksen rakentaminen
Available in days
days after you enroll
  Viikko 10: Facebook-mainonnan testaus, analytiikka ja optimointi
Available in days
days after you enroll
  Viikko 11: Myymisestä palvelemiseen
Available in days
days after you enroll
  Viikko 12: Valmennussopimus, vastuut ja seuraavat askeleet
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


Milloin valmennus alkaa ja loppuu?
Valmennuksen kesto on 12 viikkoa, ja joka viikko sinulle aukeaa uusi moduuli. Viikosta 8 eteenpäin saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin, ja voit halutessasi tehdä asioita nopeammassa tahdissa. Mikäli olet nopea etenijä ja haluat pääsyn kaikkiin materiaaleihin heti valmennuksen alussa, sekin on mahdollista. Laita tässä tapauksessa minulle pyyntö sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Saat pääsyn verkkovalmennukseen heti, kun olet maksanut kurssin (joko kokonaisuudessaan tai ensimmäisen erän)..
Kuinka kauan minulla on pääsy materiaaleihin?
Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi vuoden verran valmennuksen aloittamisesta. Suurimman osan materiaaleista pystyt myös lataamaan omalle koneellesi (videoita lukuunottamatta), joten ne ovat käytössäsi vielä vuoden jälkeenkin.
Voinko ostaa valmennuksen suoraan netistä?
Voit ostaa verkkokurssin suoraan netistä. Halutessasi laskun, ilmoita siitä minulle [email protected]
Voinko maksaa laskulla?
Kyllä voit. Lähetä minulle laskutustiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä maksatko kertamaksulla vai erissä) osoitteeseen [email protected], niin lähetän sinulle laskun sähköpostitse. Jos sinulla on yritys, muista lähettää myös y-tunnus ja yhteyshenkiön tiedot.
Jos ostan verkkokurssin ja tarvitsenkin henkilökohtaista tukea, onko sitä mahdollista saada?
Kyllä. Joskus voi olla vaikea ennustaa tarvittavan tuen määrää, joten verkkokurssin ostajana voit lisäksi myöhemminkin ostaa henkilökohtaista sparrausta ja neuvontaa. Tätä varten voit ostaa puolen tunnin sparraussessioita. Jos olet kiinnostunut näistä, laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerron lisää!

Get started now!